WERKWIJZE

Smart2Live is uw aanspreekpunt voor alles wat betreft de aankleding van uw tuin en terras. Wilt u een zwembadjacuzziterrasoverkapping of zonnewering plaatsen? Smart2Live gidst u door een luxe aanbod van 250.000 producten en regelt voor u de bestelling, levering én plaatsing. 

Smart2Live houdt van een transparante werking. Lees even mee…


 STAP 1 - Eerste kennismaking | 
Heeft u interesse in een totaal of gedeeltelijke inrichting van uw tuin? Dan komen wij graag langs. We schuiven mee aan tafel, luisteren naar uw wensen en loodsen u rustig door het gamma. Wat is uw budget? Welke look & feel wilt u creëren? We geven transparant advies rond producten en prijzen.

STAP 2 - Offerte opmaken | Gevonden wat u zoekt? Terug op kantoor werken wij het volledige concept uit en maken uw offerte op, rekening houdend met uw budget en timing.

STAP 3 - Offerte finaliseren | Ligt de offerte in lijn van uw verwachting? Top! We komen opnieuw langs voor de gedetailleerde bespreking en indien gewenst bezoeken we enkele showrooms zodat u een beeld krijgt van uw gekozen inrichting. We vergelijken kleuren en materialen en zorgen dat het geheel naadloos past bij uw woning of zaak. Groen licht? Actie!

STAP 4 – Bestelling plaatsen | Uw keuze gemaakt? Perfect, Smart2Live regelt de rest! Wij nemen contact op met de juiste leveranciers en houden u op de hoogte. U kan ook steeds bestellen via onze webshop. De prijzen zijn identiek en u krijgt  met dezelfde service. 

STAP 5 – Plaatsing en levering | Dit is optioneel! Ofwel neemt Smart2Live dit geheel voor zijn rekening ofwel kiest u voor het zelfbouwpakket zodat u zelf aan de slag kan. Wij werken met vaste partners voor plaatsing en levering. Professionele afwerking gegarandeerd.

STAP 6 – Service en support | Bij al onze producten heeft u recht op fabrieksgarantie. Mochten er zich problemen voordoen, blijven wij steeds beschikbaar voor uw vragen.  


Exclusieve kwaliteit, dat is wat we u beloven en garanderen! Smart2Live checkt en dubbelcheckt iedere partner en leverancier waarmee hij samenwerkt, want als klant verdient u het beste product in de markt!


 Wilt u meer weten over Smart2Live?
 Ontdek onze expertises >>
 Ontdek onze collectie op de webshop >> 

WERKWIJZE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x