OVER ONS

Ondernemer in hart en nieren…

Olivier is de drijvende kracht achter Smart2live. Tijdens zijn carrière werkte hij in verschillende functies en sectoren op de arbeidsmarkt van IT & telecom, inbouwkeukens tot zwembad- en terrasoverkappingen tot zwembadaanleg. Hij kwam in contact met sleutelfiguren, verdelers, bedrijfsleiders, klanten etc. en leerde als geen ander om te luisteren naar hun noden. 


Na 18 jaar was de tijd rijp om al deze expertise te bundelen in één allesomvattend project: Smart2live, het totaalconcept om uw tuin en terras in te richten als extra leefruimte. Check!


Piekfijne service waar we trots op zijn…

Vanaf het eerste contact tot lang na de plaatsing, kunnen klanten rekenen op een vijfsterrenservice. Smart2live geeft advies en begeleidt uw volledig project van A-Z. Als ‘single point of contact’ waakt Olivier over een open en transparante communicatie tussen klant en fabrikant en zorgt hij er persoonlijk voor dat timing en budget gerespecteerd worden. 


Een privé lounge terras inrichten, een buitenkeuken installeren, een zwembadoverkapping plaatsen of een horecaterras renoveren, wij gaan voor een perfect eindresultaat, altijd!    


Een betrouwbaar netwerk waarop u kan bouwen…

Duurzame en langetermijn samenwerkingen met leveranciers en partners zijn dé kernfundamenten van Smart2live. Zaakvoerder Olivier heeft jarenlang zijn tijd geïnvesteerd in het uitbouwen van een sterk en feilloos netwerk rond alle nieuwigheden in de trendy markt van ‘Outdoor Living’. Alle producten komen met een kwaliteitslabel en een garantie. 


Een strenge selectie op basis van kwaliteit, exclusiviteit en persoonlijk contact leverde Smart2live niet minder dan 40 oerdegelijke zeer solide ?? leveranciers op die 100% te vertrouwen zijn.


Wilt u meer weten over Smart2live?
Ontdek onze expertises >>
Onze collectie weldra op de webshop >> 

OVER ONS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x