SMART2RELAX

Een wellness hoekje laten ontwerpen in uw tuin met een jacuzzi, infrarood sauna en loungeset? Uw vorige whirlpool vervangen? Een houtgestookte hottub kopen privé of voor uw zaak? Ideaal om na een dagje werken helemaal te ontspannen.


Smart2live is dé meedenkende partner die uw tuin of terras volledig kan transformeren tot een ontspannende wellness. Van whirlpool en infraroodcabine tot lounge tuinmeubelen en sauna. Voor ieder wat wils in een exclusief gamma van 250.000 producten.


Sit back and relax in uw hottubsauna of loungezetel…    

Relaxen bij Smart2Live kan op 1001 manieren. Denk maar aan een whirlpool, hot tub, bubbelbad, hotspring jacuzzi, infraroodcabine, sauna, relaxzetels enz. Niets is zo zalig om na een dagje werken lekker onder te dompelen in je eigen jacuzzi buiten. De mogelijkheden zijn divers en beschikbaar voor ieders budget. Een sauna of jacuzzi kopen doet u best met het juiste advies en kennis van de markt. 


Een jacuzzi kopen voor thuis? Of uw spa uitbreiden met een exclusief product? Smart2live luistert naar wat u zoekt en matcht de juiste producten aan uw vraag rekening houdend met uw budget.


Waarvoor kan ik bij Smart2Live terecht? 

  • Alle soorten jacuzzi’s: whirlpool, bubbelbad, hottub kopen
  • Ingebouwde of vrijstaande jacuzzi installeren
  • Infrarood sauna en infraroodcabine kopen
  • Jacuzzi prijs vergelijken 
  • Loungeset kopen: tuinmeubelen, stoelen, tafels, ligbedden en loungezetels
  • Muziek: outdoor speakers en bluetooth box
  • Advies op maat van uw budget, wensen en ruimte
  • Eerlijke en transparante prijzen


Smart2live bestelt voordelig, levert en plaatst indien gevraagd. Al onze leveranciers zijn één voor één gecontroleerd op service en kwaliteit! Wij geloven in een lange termijn samenwerking met het oog op hoge klanttevredenheid.


Benieuwd welke producten of merken in ons gamma zitten? Bezoek onze webshop hier!>>

Een jacuzzi kopen of een hottub bestellen? Neem hier contact op! >> 

Meer items SMART2RELAX

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x