SMART2PROTECT

Zoekt u een zonnewering voor uw terras zodat u in alle comfort kan aperitieven of op uw laptop kan werken? Wilt u prachtige design parasols kopen die helemaal matchen met de tuinmeubelen aan uw zwembad? Kies jij voor een romantische pergola of eerder een strak zonnescherm?


Van een zomerse parasol en een pergola met doek tot een functionele zonnewering, Smart2live helpt u met plezier aan een stijlvol overdekt terras en gidst u door ons assortiment zonneschermen


Zonnescherm of pergola kopen

Staat uw terras in de volle zon? Dan heeft u waarschijnlijk nood aan een schaduwplekje om tot rust te komen. De schaduw opzoeken bij Smart2Live kan in vele vormen en kleuren: denk maar aan een moderne pergola, een prachtige zonnetent, een parasol van Belgisch design of praktische zonnewering. De verschillende stoffen bieden UV bescherming en kunnen ook dienen als windscherm. U kan zelfs kiezen voor bijhorende LED verlichting. 


Een pergola biedt een vaste bescherming voor de zon, terwijl u een parasol eenvoudig kan sluiten? Wat past het best bij uw levenswijze? Smart2live komt graag langs en luistert. We bekijken samen de opties en creëren zo een prachtige extra leefruimte buiten.


Waarvoor kan ik bij Smart2Live terecht? 

  • Pergola kopen: al dan niet met cabrio functie, glazen zijschermen, pergola met doek, telescoopstaanders optioneel, …
  • Regelbare zonnewering, LED verlichting optioneel, …
  • Parasols ontworpen door Belgische ontwerpers zoals Piet Boon, Dirk Wynants, etc.  
  • Afstelbare parasols met optioneel windscherm
  • Unieke parasol lampen die gemakkelijk te verplaatsen zijn.
  • Verschillende doekdesigns en framekleuren mogelijk. 
  • Advies op maat van uw budget, wensen en ruimte
  • Eerlijke en transparante prijzen
  • Een greep uit onze merken: Glatz, Umbrosa, Weinor, …


Naast onze luxe zonneweringen, ook de rest van uw tuin inrichten? Smart2Live heeft een gamma van 250.000 exclusieve tuin en terras producten en persoonlijk contact met maar liefst 40 Europese leveranciers. Zit er iets niet in ons assortiment? Dan gaan we op onderzoek. Goede service en klanttevredenheid is onze nummer 1 prioriteit! 


Benieuwd welke producten of merken in onze gamma zitten? Bezoek onze webshop hier!>>

Benieuwd naar de prijzen zonnescherm of pergola? Neem hier contact op >>

Meer items SMART2PROTECT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x