SMART2HEAT

Lekker lang buiten zitten in de lente dankzij de aangename warmte van uw infrarood terrasverwarming? Zoekt u een duurzame en milieuvriendelijke terrasverwarmer die naadloos past bij uw design tuinmeubelen? Genieten van een sfeervol haardvuurtje aan tafel en toch de praktische voordelen hebben van een ingebouwd gasvuur? 


Smart2live is de vertegenwoordiger van het concept outdoor living in België en wil met stijlvolle of zelfs onzichtbare terrasverwarming uw leefruimte uitbreiden naar buiten toe zodat u onder alle weersomstandigheden nog lekker lang kan genieten van uw terras.


De terrasverwarming heruitgevonden!

Denkt u bij terrasverwarmer nog aan een grote terrasheater met een gasfles die erg warm wordt en veel energie verspilt? Het gamma van Smart2heat gooit het over een andere boeg met infrarood terrasverwarming gaande van mooie infrarood panelen, spiegels of fotopanelen tot statafels met ingebouwde infrarood straler. Erg duurzaam en energiebewust! Geniet u liever van een knetterend haardvuurtje, dan vindt u bij met cocoon tables vast wat u zoekt. 


Smart2live gelooft sterk in de voordelen van infrarood verwarming en kiest dus ecologisch maar ook prijsbewust voor dit type terrasverwarming. Als u het stijlvolle gamma ontdekt en ervaart, wilt u vast niets anders meer!


Waarvoor kan ik bij Smart2 terecht? 

  • Infrarood terrasverwarming gaande van infrarood stralers tot infrarood panelen in verschillende kleuren en toepassingen
  • Design buitenhaard met gasbrander zonder rook of vonkjes. Aan/uit wanneer u wil.
  • Traditionele vuurschalen en vuurkorven
  • Indoor infrarood verwarming kopen
  • Advies op maat van uw budget, wensen en ruimte
  • Eerlijke en transparante prijzen
  • Een greep uit onze merken: Burda, Heatsail, MensaHeating, Sunnyheat, Happy Cocooning


Wilt u zelf de aangename warmte van infrarood terrasverwarming eens uitproberen? Smart2Live komt graag langs en loodst u door ons aanbod. Geïnteresseerd? Top, dan rijden we samen naar de showroom voor een outdoor belevingsmoment!


Benieuwd welke producten of merken in onze gamma zitten? Bezoek onze webshop hier!>>

Infrarood verwarming kopen of een terrasverwarmer op gas? Vraag advies aan onze expert! >>

Meer items SMART2HEAT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x