SMART2DECOR

Op zoek naar terrasverlichting die uw tuin instant sfeervol maakt? Buitenverlichting nodig die voldoende licht geeft zodat u rustig uw boek kan lezen? Hoelang geeft mijn tuinverlichting op zonne-energie licht? Uw oprit of tuinpad verlichten met LED buitenverlichting

Smart2Live is de one-stop-shop voor sfeervolle terrasverlichting die 100% aangepast is aan uw levensstijl. Buitenverlichting met sensor die automatisch aanspringt als de zon onder gaat of sfeerverlichting voor buiten? Samen ontdekken we wat u nodig heeft.

Terrasverlichting voor iedere gelegenheid
Buitenverlichting is een echte sfeermaker en een absolute meerwaarde voor uw tuin, terras en zwembad. Wilt u bij zonsondergang het zwembad in of gezellig tafelen tot in de late uurtjes… u heeft steeds aangepaste terrasverlichting nodig die aangaat wanneer u het wil. U kan kiezen voor slimme verlichting of buitenverlichting met sensor. Bent u voorstander van muurspots, grote staanlampen voor buiten of dimbare lantaarns. Wat u ook kiest, het bepaalt de uitstraling van uw tuin! 

Wilt u ons advies voor uw volledige tuininrichting of enkel voor de keuze van uw terrasverlichting? Alles kan! Wij komen graag langs en begeleiden u doorheen het volledige assortiment. Uw buitenverlichting bekijken? Geen probleem, we bezoeken samen de dichtstbijzijnde showroom. 

Waarvoor kan ik bij Smart2lights terecht? 

  • Buitenverlichting kopen: spots, wandlampen, muurlampen, staanlampen
  • Dimbare terrasverlichting
  • Unieke design tuinlampen in verschillende vormen
  • Exclusieve verlichte vazen of bloempotten 
  • LED verlichting voor buiten en binnen
  • Buitenverlichting met sensor of slimme verlichting met wifi connectie?
  • Advies op maat van uw budget, wensen en ruimte
  • Eerlijke en transparante prijzen


Smart2live zet sterk in op een exclusieve kwaliteit. Onze terrasverlichting komt u niet in elke folder tegen, maar is uniek en speciaal ontworpen door Italiaanse en Belgische designers. Zo garanderen wij een duurzaam en exclusief product.

Benieuwd welke producten of merken in onze gamma zitten? Bezoek onze webshop hier!>>

Elegante en praktische buitenverlichting kopen? Vraag advies aan onze Smart2expert! >> 

Meer items SMART2DECOR

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x