SMART2COOK

Een buitenkeuken maken met een hout gestookte pizza oven of een inbouw barbecue? Lekker kokerellen in de tuin op een stenen electrische barbecue of gas bbq? Een echte plancha of een bbq kopen?


Smart2live is uw ‘partner in crime’ voor de stijlvolle en functionele inrichting van uw tuin en terras. Het Smart2Cook gamma is volledig gericht op alle professionele en particuliere grillmasters die uitgebreid willen koken in hun eigen buitenkeuken met bbq, pizza oven of plancha


Luxueus koken in uw eigen buitenkeuken

Rustig de tijd nemen om uw bbq vlees te laten garen terwijl je de groenten fijn snijdt buiten aan het vuur? Zelf het pizzadeeg rollen terwijl uw pizza oven de juiste temperatuur bereikt? Dat klinkt als genieten! Smart2Cook wil hobbykoks of professionele koks verrassen met een uitgebreid assortiment kwalitatieve bakapparatuur. Denk maar aan een grill bakplaat, plancha, houtoven, gas barbecue, bbq smoker, outdoor cooking sets, Bbq accessoires en zoveel meer. Wilt uw Boretti buitenkeuken liever zelf samenstellen? Dat kan! 


Kookt u graag buiten of wilt u het terras van uw horecazaak pimpen met een mobiele  keukeneiland steigerhouten??? buitenkeuken? Smart2 komt graag langs en bekijkt hoe uw outdoor kookervaring er kan uitzien. Een volledig uitgeruste buitenkeuken of exclusieve barbecue kopen? Smart2 werkt op maat!


Waarvoor kan u bij Smart2 terecht?

  • Buitenkeuken maken op maat of standaard model bestellen
  • Plancha of bakplaat kopen: Grill bakplaat, plancha, contactgrill, bakplaat op gas of elektrisch
  • Elektrische barbecue, stenen barbecue, compacte of inbouw BBQ, BBQ smoker, gasbarbecue, houtskool BBQ of hybride
  • Mobiele buitenkeuken in steigerhout of inox met gietijzeren roosters
  • BBQ gereedschap kopen bij groothandel
  • Advies op maat van uw budget, wensen en ruimte
  • Eerlijke en transparante prijzen
  • Een greep uit onze merken: Fontana Forni, Boretti, Eno ,Forge Adour, Grillson, Induplus


Smart2live doet er alles aan om kwalitatieve producten te verkopen met garantie. Vertoont uw toestel toch een mankement? Smart2live is steeds bereikbaar en neemt meteen contact op met de fabrikant. Goede service telt!  


Benieuwd welke producten of merken in onze gamma zitten? Bezoek onze webshop hier! >>

Wilt u een buitenkeuken of afzonderlijke bakapparatuur kopen? Neem contact op >>

Meer items SMART2COOK

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x