SMART2BUILD

Uw horecazaak uitbreiden met een glazen bijgebouw of een veranda op maat? Meer genieten van uw terras dankzij een geïsoleerde terrasoverkapping die u en uw gasten beschermt tegen weer en wind? Uw outdoor zwembad omtoveren tot een indoor zwembad met overkapping als het wat kouder wordt?

Smart2live geeft uw terras, tuin en zwembad een tweede leven dankzij een prachtige en handige overkappingVan terrasoverkappingen, veranda’s tot zwembadoverkappingen, Smart2live helpt u tot laat in de avond profiteren van uw tuin.

Voordelen om terrasoverkapping te kopen
Met één druk op de knop kan u uw terrasoverkapping in enkele seconden sluiten. Komt er een regenbui aan? Uw horecaklanten kunnen rustig blijven zitten. Ook thuis kan een glazen aanbouw, terrasoverkapping of veranda soelaas bieden tijdens regenachtige of winderige dagen! Het is niet alleen praktisch, maar het oogt ook mooi en elegant. Jij zit lekker binnen en uw leefruimte is meteen een pak groter én lichter! Check!

Waarom kiezen voor duurzame zwembadoverkapping?
Laten we eerlijk zijn. Als u moet rekenen op de Belgische zon, dan zit u te weinig dagen in uw zwembad… en dat is zonde! Afhankelijk van waar uw zwembad zich situeert in de tuin, kan u kiezen voor een telescopische zwembadoverkapping, een murale overkapping of een aanbouwmodel. De overkapping creëert een serre-effect waardoor het zwembad met de minste zonnestralen lekker opwarmt. De overkapping schuift eenvoudig en automatisch open wanneer u het wil en oogt modern.

Terrasoverkapping, zwembadoverkapping, bijgebouw, poolhouse, lamellendak, … de mogelijkheden en systemen zijn divers. Smart2live lijst uw criteria op en toont u de mogelijkheden die passen bij uw vraag en budget. Volledige glaspartijen of met frame naar keuze? Komt in orde!

Waarvoor kan u bij Smart2Build terecht? 

  • Voor uw terras: terrasoverkapping, lamellendak,
  • Voor extra woonruimte: Luxe Units (studio of bureau), containers, bijgebouwen, glasoases
  • Voor uw zwembad: zwembadoverkapping, poolhouse    
  • Terrasoverkappingen hout of aluminium
  • Vrijstaande overkappingen, aanbouw of muraal
  • Overkappingen in uiteenlopende kleuren, designs en stijlen
  • Een greep uit onze merken: DS Units, Umbris, CoverSwim, Libart, Weinor, Corradi, …
  • Advies op maat van uw budget, wensen en ruimte
  • Eerlijke en transparante prijzen
  • Levering en plaatsing indien gewenst

Kiest u voor kwaliteit? Dan bent u met onze producten jaren gerust. Al onze producten en leveranciers hebben zich al meerdere malen bewezen op kwaliteit, duurzaamheid en service. 
Benieuwd welke producten of merken in onze gamma zitten? Bezoek onze webshop hier!>>
Een terrasoverkapping of zwembadoverkapping kopen? Neem contact op met onze expert. >>

Meer items SMART2BUILD

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x